ERPV exigeix un Pla de Rehabilitació Integral per al Cabanyal-Canyamelar

2002-01-30Publicat per: otros
Esquerra Republicana del País Valencià no es conforma amb la declaració del TSJ. Aquesta formació pensa que, tot i que la ressolució ha estat un èxit per part de la plataforma Salvem el Cabanyal, encara queda molta feina per fer en aquest barri
L’Opinió Revista de Premia de Dalt Gener 2002

Segons declaracions d’Agustí Cerdà, president d’Esquerra Republicana del País Valencià, “si les nostres institucions es prestaren al diàleg amb els ciutadans, s’hauria evitat la degradació del barri i el malbaratament de recursos públics, a més d’haver fomentat la participació ciutadana”. Cerdà afegia que “si s’haguera arribat a un acord amb els veïns del Cabanyal s’hauria evitat la despesa que ha suposat tot el tràmit judicial amb aquest cas”.

ERPV ha vist l’actuació de l’Ajuntament de València, més concretament de Rita Barberà, com un mode molt peculiar per passar per damunt de la legalitat, fins i tot, eludint-la.

Esquerra Republicana del País Valencià recorda que açò només és una suspensió cautelar de les expropiacions. ERPV exigeix a l’Ajuntament que pose en marxa un Pla de Rehabilitació per al barri del Cabanyal i que, per tant, no ature la inversió pública en aquest.