Esquerra Unida acusa a Joan Calabuig de renunciar a la defensa del Cabanyal

2010-11-29Publicat per: EUPV
El candidat d’EUPV a l’alcaldia de València, Amadeu Sanchis, ha mostrat la seua sorpresa i indignació davant les declaracions del candidat del PSPV, Joan Calabuig, favorables a la perllongació de Blasco Ibáñez. “Aquestes declaracions són totalment contradictòries amb la sentència del Tribunal Suprem que va donar lloc a l’ordre ministerial que qualificà d’espoli qualsevol enderrocament en el barri del Cabanyal”. Segons Sanchis, “la única cosa que s’ha de pactar amb el PP és l’acatament de l’ordre ministerial i la renúncia a la perllongació de l’avinguda de Blasco Ibáñez”.

Per a Esquerra Unida, “aquest ha de ser el punt de partida per un pacte social i polític que supose la rehabilitació integral de la trama urbanística del Cabanyal-Canyamelar, el compromís de les tres administracions públiques de finançar aquesta rehabilitació, així com la immediata actuació dels serveis socials davant la situació de degradació social que pateix el barri”, explica Sanchis.

El candidat d’EUPV li recorda a Calabuig: “s’ha de mantenir la coherència d’allò que l’esquerra ve defensant des de 1998, que ha passat sempre per defensar la trama urbanística d’un barri que reflexa a la vegada la seua identitat social i cultural. A més, aquesta defensa ha provocat nombroses mobilitzacions i signes de solidaritat i suport arreu de tota Europa, així com una lluita en la què estan immersos nombrosos col·lectius i persones”