La Plataforma convoca una jornada de treball popular per arreglar el solar del carrer Sant Pere

2007-09-21Publicat per: Plataforma Salvem el Cabanyal
- Més de 100 treballadores i treballadors.
- Una mini-pala mecànica: per als escombres.
- Un rulo vibrador: per a compactar.
- Arena, pales, lligones, guants, cascos,...

Davant la política “de terra cremada” que l’ajuntament de València està duent a terme al Cabanyal i més concretament, al carrer Sant Pere des de fa dos anys.

La Plataforma Salvem El Cabanyal convoca un dia de treball col·lectiu per arreglar els desperfectes i il·legalitats que ocasionen les obres de Cabanyal 2010.

Recordem què els enderrocs del carrer Sant Pere que han ocasionat este solar, han segut declarats il·legals. Però la cosa no acaba ací: les llicències d’enderrocament obliguen a netejar i tancar el solar, en la foto podem apreciar l’estat en que, des del mes de maig de 2007, es troba el solar. L’ajuntament incompleix constantment les seues normes. Tot val amb la finalitat de COACCIONAR als veïns.

L’Ajuntament de València actua com un agent immobiliari especulador: UN “ASUSTAVIEJAS” qualsevol i per això tenen a Cabanyal 2010. Per a confirmar el que estem dient es suficient recordar que la denuncia d’esta situació ja la formularem per escrit i verbalment al ple de l’Ajuntament del mes de març de 2007.

A continuació podem apreciar l’estat del solar al mes de febrer. Així va estar fins a maig/juny.

Si ens fixem en la foto es pot apreciar com hi havia un solar que ¡¡¡estava tancat!!!. Trencaren la tanca i han deixat un solar brut, ple de rates i amb les clavegueres obertes.

Cansats de denunciar i patir esta situació, nius de rates, perill per a xiquets, insalubritat, etc. !!!passem a l'acció¡¡¡

Tenint en compte que el solar te més de 500 metres quadrats, la plataforma necessitarà a més de 100 persones, maquinaria de construcció i material de cantera per arreglar el solar i posar-lo en condicions.

Atentament, Plataforma Salvem Cabanyal - Canyamelar