Al.legacions 2014

Ací teniu totes les al.legacions que hem pogut recopilar

Al.legacions Partits Polítics

Al.legacions Compromís

Al.legacions Esquerra Unida

Al.legacions Poble (Pàgina de Poble)

Al.legacions Podem

Al.legacions Socialistes Valencians

Al.legacions UPyD

Al.legacions particulars

Al.legació col.laboració de Blanca Blanquer

— Al.legació de M. Pilar Núñez (arquitecta municipal de Quart de Poblet, la seua al·legació pretén que s’esmenen defectes de forma de la modificació, perquè haja d’aplicar-se la nova llei d’ordenació del territori, urbanisme i paisatge (lotup) que és precisament el que van voler evitar amb la tramitació exprés de l’expedient…)(diu entre altres coses)

— Al.legació AVV de Natzaret, (L’AVV de Natzaret recolza les al·legacions per a retirar la proposta de modificació del Pla del Cabanyal-Canyamelar i a més demana a l’Ajuntament que prenga en consideració l’alternativa plantejada per a vertebrar la ciutat amb el front marítim consistent a prolongar el Jardí del Túria fins al seu retrobament amb el mar)

Al.legació de Calabuig, Casar, Esteve i Moya (arquitectes)

Al.legació de l’arquitecte Luis Francisco Herrero (se centra en el estudio de integración paisajística de la adpatación del Pepri)

Al.legació de l’arquitecte David Estal (alegación respecto al bloque de Portuarios con motivo de la adaptación del PEPRI, suponiendo que de las 25.000 presentadas, habrá pocas que hablen directamente de él y también lo necesita aunque el plan no vaya a ninguna parte)

En qué va consistir la presentació d’al.legacions?

DOCUMENTS PER A PRESENTAR AL·LEGACIONS CONTRA EL PLA DESTRUCTOR DE RITA BARBERÁ.

DATA LÍMIT 22 DE SETEMBRE

Amb la vostra ajuda activa serà una tasca fàcil i important. Sense vosaltres no pot ser.

Tal com us anunciarem el dissabte passat, avui comencem la campanya d’al·legacions al projecte de Rita Barberá, fins el 22 de setembre.

L’objectiu d’aquesta campanya és important i necessari. És important posar de manifest el gran rebuig social que té aquest projecte que destruiria més de 1.600 habitatges, afectant de forma irreparable al Conjunt Històric Protegit del Cabanyal – Canyamelar. És necessari perquè no hem de deixar ninguna justificació a un poder absolut que governa d’esquena a la ciutadania, fent gala de la major prepotència i ignorant qualsevol proposta que òbriga la participació ciutadana.

Anem a inundar l’Ajuntament de València amb al·legacions arribades de qualsevol part de l’Estat Español, perquè qualsevol ciutadà, nascut en qualsevol part, té dret a al·legar quan el Patrimoni Històric està en perill de destrucció i espoli.

Què necessitem? Que presenteu al·legacions en els registres oficials del vostre entorn perquè els remeten a l’Ajuntament de València. Amb la vostra ajuda activa serà una tasca fàcil i important. Sense vosaltres no pot ser.

Instruccions per a presentar les al·legacions:

PRIMER. Més avall teniu 10 al·legacions motivades en argumentacions diferents (Si vols imprimir totes de colp polsa ací). Pots triar entre presentar una, dues, …,o totes. Quantes més millor.

SEGON. Reenvia aquest enllaç a tots els teus contactes, sol·licitant que es torne a reexpedir amb la finalitat d’arribar al màxim nombre de persones solidàries i lluitadores.

TERCER. Si coneixes a persones que no tenen accés a Internet imprimís les al·legacions i que les signen. Implicar a tots és molt important: tenim dret tot el dret!! Les pots presentar tu o enviar-les a la Plataforma, adreça postal.

QUART. Presentació de les al·legacions. Preferim que es presenten en el registre que més còmode resulte a cada persona per açò plantegem tres opcions.

A)   Les al·legacions es poden presentar en qualsevol registre de les administracions Central, Autonòmica i Local. A títol d’exemple: ajuntaments, juntes municipals, pedanies, conselleries, ministeris, delegacions i subdelegacions de govern, PROP, serveis territorials, oficines de correus, etc. Fins al 22 de setembre.

IMPORTANT: És important què ens comuniqueu el nombre d’al·legacions presentades i el lloc (registre en el qual s’han presentat) a alega@cabanyal.com, conte de correu de Salvem El Cabanyal.

B)   Les presenta la Plataforma si no les podeu presentar vosaltres. Signar i enviar per correu postal a la següent adreça, uns dies abans del 22 de setembre perquè arriben els documents:

                                                 Salvem El Cabanyal, C/ de la Reina – xxx, 46011 València

Nosaltres ens encarreguem de presentar totes les al·legacions rebudes, l’últim dia hàbil, en el registre de l’Ajuntament de València en un acte públic que oportunament es convocarà.

C)  Presentació via telemàtica, utilitzant signatura electrònica o documente identificació electrònic. Solament accessible per a aquelles persones que tinguen aquesta possibilitat.

Sabem que moltes organitzacions i partits polítics estan preparant al·legacions, gràcies anticipades a totes/ts i us animem a signar-les també. Totes tenen el mateix objectiu: la retirada del pla espoliador de Rita Barberá.

 Nota: les al·legacions van en format PDF, si teniu cap problema no ho dubteu estem a la vostra disposició en alega@cabanyal.com