Quatre dies li han durat les portes a Pla Cabanyal

L’empresa Pla Cabanyal canvia els tapiats de les cases, que va a rehabilitar, per portes de ferro galvanitzat i no li duren ni quatre dies.

L’empresa pública Pla Cabanyal troba serioses dificultats per al desenvolupament normal de la seua activitat a causa dels intents d’ocupació d’habitatges que se succeeixen una vegada i una altra, sense descans, en el barri. 2016-11-09 porta trencada 4 dies després

Posar portes a les cases barrades té per objectiu facilitar l’accés als tècnics encarregats de realitzar els projectes de rehabilitació. Les portes no han resistit ni quatre dies sense que patiren la deterioració que mostra la fotografia que s’adjunta.

No ha sigut un fet realitzat de forma sorprenent ja que el veïnat realitzava denúncies des del primer dia que es van instal·lar les portes. Tant en avisos a l’empresa Pla Cabanyal com a la policia local i nacional. Els intents començaren ven prompte.

Des del diumenge 6 de novembre s’està donant avís dels intents d’ocupació. Al final aquests són els resultats

Després de la reunió amb l’alcalde de València (11 d’octubre) i de la celebració de l’assemblea general (19 d’octubre) pensàvem que els problemes més importants anaven a tindre una solució urgent, que farien canviar de forma notable les condicions de vida en el dia a dia. L’avaluació realitzada pel Grup d’Ajuda Mútua Dret al Descans constata que hi ha hagut certa millora en el soroll que pateixen a les nits però que és clarament insuficient. El problema continua sense solució. I les preguntes que ens fem són: I ara què passa? Quant de temps una altra vegada? Quanta impunitat? Quant menors sense escolaritzar tots el dies?

Exigim un canal de comunicació permanent amb l’ejectiu municipal. Necessitem que els responsables municipals ens comuniquen els plans que estan preparant per a solucionar aquesta situació, així com els terminis perquè estiguen definitivament en marxa. Per aquest motiu tornem a sol·licitar entrevista amb la responsable de la policia local Anaïs Menguzzato.