Festival Intramurs. Brodant l’Ordre Ministerial

Com a signe de reconeixement a l’Ordre Ministerial, la qual ha emparat i salvaguardat el patrimoni del barri Cabanyal – Canyamelar – Cap de França el col·lectiu CraftCabanyal realitzarà una nova acció artística a desenvolupar per totes les persones que vulguen participar al costat de nombrosos veïns i veïnes del Cabanyal, serà una homenatge a l’Ordre Ministerial i al mateix temps una acció reivindicativa del seu compliment, així com la necessitat de sol·licitar a l’actual equip de govern iniciatives que ens permeten visualitzar el més prompte possible signes de recuperació d’una situació que actualment és intolerable i que no es pot prolongar més en el temps, així com iniciar el compromís de tots amb la revitalització i que permeta sobretot als veïns recuperar les condicions de vida dignes que han perdut, particularment en les zones més afectades per la degradació del barri.

L’acció s’enquadra dins el Festival Intramus que se celebrarà del 22 d’octubre a l’1 de novembre i consistirà en brodar entre tots i totes al taller de Silvia Molinero Domingo, les 17 pàgines de tela (1,5 x 2 m. Cada pàgina ) que conformen l’ordre per la qual es resol el procediment per espoliació del conjunt històric del Cabanyal.

CraftCabanyal s’emmarca dins de les diverses activitats que realitza la Plataforma Salvem el Cabanyal, sorgint amb el propòsit de possibilitar la participació dels veïns en la rehabilitació fomentant la creativitat. Es tracta d’un col·lectiu que habilita la participació de persones que coneixen el valor arquitectònic del seu barri posant en valor la seva pròpia memòria i història.
_____________________________
Festival Intramus del 22 d’octubre a 1 de novembre de 2015.
http://intramurs.org/

Brodant l’Ordre Ministerial CUL / 3631/2009 de 29 de desembre per al seu compliment, CraftCabanyal.
 http://craftcabanyal.espai214.org/ 

On: Taller de Silvia Molinero Domingo.
C / Na Jordana 10, baix.

Quan: dissabte (24 i 31 d’octubre) de 18 a 20h. I diumenge (25 d’octubre i 1 de novembre) d’11 a 14h. i de 18 a 20h.

Esdeveniment al Facebook