II Trobada d’Entitats

Dissabte 14 juny 2014 – 10.30h. València, Ca Revolta (Carrer de Santa Teresa, 10)

Després de l’èxit del passat 26 d’abril, impulsem una xarxa per fer possible la participació

La primera Trobada d’Entitats, que va tenir el dissabte 26 d’abril a la seu d’ACPV (l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València), va resultar un èxit, tant pel nombre d’entitats assistents com sobretot per l’interès expressat per fer possible una xarxa cívica que compartesca informació, coordine esforços i treballe per obrir vies de participació reals.

Per això, ara, l’objectiu és fer un pas endavant: crear un primer espai de comunicació, articular una organització simple i flexible, i iniciar el procés de debat i divulgació de la participació com una necessitat per a una democràcia real.

Amb aquest triple objectiu, us convoquem a una II Trobada d’Entitats el dissabte 14 de juny a Ca Revolta (Carrer de Santa Teresa, 10, 46001 València). Hem triat aquest dia perquè, igual que el passat 26 d’abril vam donar suport a ACPV i vam participar en la manifestació de la diada del 25 d’Abril, ara volem sumar-nos a la convocatòria de mobilització que fa Xúquer Viu (a les 19h concentració a la plaça Manises, davant la Generalitat, pel Xúquer i l’Albufera). I respecte al lloc, en coherència amb la idea de xarxa, ens trobarem en la seu d’una de les entitats que han impulsat des de l’inici aquest projecte, i que a més és cèntrica.

Proposta de programa de la II Trobada d’Entitats

– 10,30h. Arribada i recepció. Us heu d’apuntar a un dels tres grups de treball

– Reunió dels grups de treball:

– Comunicació (presentació propostes d’eines comunicatives)

– Organització (debat sobre possible acte públic i multitudinari a la tardor)

– Participació (debat sobre campanya divulgació; cal que les entitats reflexionem sobre què significa per a nosaltres la participació i tinguem en compte els casos concretes d’èxit)

– 12h. Pausa

– 13h. Plenari. Posada en comú dels tres grups de treball

– 14h. Fi de la Trobada. Qui vulga quedar-se a dinar, ha de fer la reserva de menú a 10 €

– 19h. Pl. Manises. Concentració de Xúquer Viu

Document de conclusions de la II Trobada d’Entitats 14 de juny de 2014

Prompte hi hauran altres iniciatives que us farem arribar el més aviat possible. Participeu d’un projecte col·lectiu i il·lusionant. No hi ha altra manera de reivindicar la participació què participant

Documentació Llei Valenciana de Transparència, Bon Govern i Participació Ciutadana