Arquitectura se mueve

Bon dia!

Som un col·lectiu d’estudiants d’arquitectura i arquitectes que ens ajuntem per a reflexionar i debatre formes diferents i alternatives d’entendre l’Arquitectura i la ciutat.Per a això treballem en diferents línies, des de la participació ciutadana a la *bioconstrucción i el reciclatge de materials, entre unes altres. Organitzant diversos tallers, jornades, debats. En l’arxiu adjunt t’expliquem un poquet més sobre la nostra trajectòria.

Us escrivim perquè el dissabte 8 de Febrer estarem en el Solar gran del Carrer Sant Pere (número 71 aprox.) per a mostrar-vos l’espai que ens han cedit en Sant Pere 75 i explicar-vos el que ens agradaria fer amb ell i com. Us animem a unir-vos a nosaltres a passar el dia junts i intercanviar impressions. En els arxius adjunts trobareu més informació sobre el projecte i el cartell de la jornada. Tireu-li un ull i si ens podeu ajudar a difondre seria genial!

Moltes gràcies i us esperem allà!

Salut!

Premsa

Como Hormigas en el Cabanyal