Roda de premsa: Cabanyal al Watch Day de WMF

L’Associació de veïns i veïnes Cabanyal-Canyamelar amb la col·laboració de la Plataforma Salvem el Cabanyal Canyamelar Cap de França tenen el plaer de convidar-los a:

RODA DE PREMSA

Watch Day - Logo

DISSABTE 3 DE NOVEMBRE DE 2012, A LES 13:30 HORES, AL CARRER SANT PERE, 83 – CABANYAL
Barri del Cabanyal a la llista del World Monuments Fund

Dins dels actes organitzats per a celebrar, junt a World Monuments Fund -Espanya, el Watch Day del Cabanyal, el dissabte rebrem la visita de les personalitats que se citen a continuació.

Amb la finalitat que els Mitjans de comunicació puguen tindre un contacte directe amb els participants convoquem a una roda de premsa a les 13:30 hores en el carrer Sant Pere, 83.

  • D. José María Ballester: entre altres càrrecs rellevants, President dels Premis de Patrimoni de la Unió Europea / Concurs Europa Nostra, Consultor de la Santa Seu per als Béns Culturals de l’Església (1996-2008), Cap de la Divisió de Patrimoni Cultural del Consell d’Europa (1979-2003). http://www.europanostra.org/
  • D. Javier García Fernández: secretari general d’Hispània Nostra (Associació per la Defensa i Promoció del Patrimoni) . Catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat Complutense de Madrid i Director de l’anuari Patrimoni Cultural i Dret. http://www.hispanianostra.es/lista-roja/Barrio_del_Cabanyal
  • D. Pablo Longoria: Arquitecte especialitzat en la restauració i conservació del patrimoni urbà. Director de Projectes de la WMF a Espanya des de l’any 2000. http://www.wmf.org/project/barrio-del-cabanyal-canyamelar
  • D. Román de la Calle: President de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles. Catedràtic d’Estètica i Teoria de l’Art de la Universitat de València.
  • D. Francisco Taberner: Doctor Arquitecte. Acadèmic de Número, Secció d’Arquitectura de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles. President del Col·legi Territorial d’Arquitectes de València, entre els anys 2002-2008.
  • D. Joaquín Bérchez: Acadèmic de Número, Secció d’Arquitectura de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles. Catedràtic d’Història de l’Art de la Universitat de València.

Atentament,