Presentació i activitats de Cabanyal Arxiu Viu

CABANYAL. PATRIMONI CULTURAL,
PARTICIPACIÓ CIUTADANA I INICIATIVES DE FUTUR
12, 13, 14 I 18 DE DESEMBRE DE 2011
ATENEU MARÍTIM DE VALÈNCIA,
CARRER DE LA REINA 68

Cabanyal archivo vivo, cartel
DILLUNS 12

 • 18:00 h: Inauguració de les jornades i Presentació del projecte Cabanyal Arxiu Viu a càrrec de Lupe Frígols, Bia Santos i Marisa Giménez, convidat un representant del Ministeri de Cultura.
 • 18:30 h: Taula rodona El Cabanyal. Iniciatives ciutadanes Faustino Villora (Plataforma Salvem el Cabanyal), Maria del Mar Villalba (Viu al Cabanyal), Pepe Martorell (veí del Cabanyal), Emiliano García (President de l’Associació de Comerciants del Marítim) i moderat per Emilio Martínez (Arxiu Viu).

DIMARTS 13

 • 12:00 h: Presentació projecte Derives virtuals al Cabanyal, Projectes artístics geolocalitzats, Laboluz, Transnacional Temps, Diego Díaz i Clara Boj, Manuel Ferrer i Alena Mesarosova – presentat per Emilio Martínez. Lloc: Teatre de l’Estrella, Plaça Llorenç de la Flor.
 • 18:00 h: Presentació projecte Aprenent del Cabanyal. Propostes lúdiques i educatives Silvia Molinero i Mixuro estudi d’arquitectura – presentat per Bia Santos.
 • 18:30 h: Taula rodona la participació ciutadana i la intervenció sobre la ciutat construïda i habitada – Itziar Vellido, ADR-architectes, arquitecta urbanista de la xarxa Gea21, Josep Maria Montaner, Catedràtic de l’Escola d’Arquitectura de Barcelona, UPC, i moderat per Tato Herrero, arquitecte i professor de l’Escola d’Arquitectura de València, UPV.

DIMECRES 14

 • 18:00 h Presentació projecte La Més Bella Playa. Revista objecte sobre el Cabanyal Lupe Frigols i Pepe Murciego.
 • 18:30 h Taula rodona El Cabanyal: preservació i possibilitats del seu patrimoni urbà Pau Longoria, Director de Projectes de World Monument Fund, Gaspar Muñoz Cosme, Institut de Restauració del Patrimoni UPV, Daniel Benito Goerlich, professor del Departament d’Història de l’ Art de la Universitat de València, convidat un representant de l’equip de govern de l’Ajuntament de València i moderat per Vicente Gallart, Vicepresident de l’associació de veïns.
 • 20:30 h Cloenda del cicle de conferències i vi d’honor.

DIUMENGE 18

 • 12:30 h Presentació de la revista objecte “La Més Bella Playa“. Performance musical a càrrec “De la Puríssima”, amb Julia de Castro i Miguel Rodrigáñez.
  Lloc: Plaça de la Creu del Canyamelar, Carrer Mediterràni.

MÉS INFORMACIÓ:
www.cabanyalarchivovivo.es