El Cabanyal: els drets dels xiquets al punt de mira

Cooperació Social Universitària ha organitzat una taula rodona per parlar dels menors en el Cabanyal. A més, estan acabat l’estudi socio-antropològic del barri en col·laboració amb la Universitat de València.

De moment, realitzen una xicoteta exposició per difondre part dels resultats, en concret els que més parlen dels xiquets i xiquetes. Podeu visitar l’exposició a la Casa de l’Alumne de la UPV els dies 23, 24 i 25 de maig i en l’Escola del Cabanyal els dies 26 i 27, on es realitzarà una taula rodona.

Cooperació Social Universitària (CSU) és una associació sense ànim de lucre independent, formada i gestionada per voluntaris des de 1995. És apartidista i aconfessional i el seu objectiu és promoure les condicions perquè les persones menys afavorides puguin tenir igualtat d’oportunitats d’accés a una educació de qualitat. CSU exerceix la seva tasca amb població desfavorida del Cabanyal i del Marítim (principalment xiquets) per causes de desigualtat econòmica, social, educativa i cultural.

L’entitat s’ha posicionat en diverses ocasions en contra de l’estat actual de degradació del Cabanyal, que afecta especialment a la infància.