Comunicat: propostes del arquitectes

2011-02-10 Declaracions Grau: declaracions del Sr. Grau, primer tinent d’alcalde de l’ajuntament de València, el dia 10 de febrer de 2011 als mitjans de comunicació.

Vos adjuntem uns informes molt interessants elaborats per:

  1. Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de la Comunitat Valenciana
  2. Unió d’agrupacions d’Arquitectes urbanistes del Consell Superior de Col·legis d’Arquitectes d’Espanya
  3. JRMC: informe de les Jornades organitzades pel Ministeri de Cultura


són conclusions de les recents jornades de reflexió realitzades per a analitzar la situació actual del nostre barri, el Cabanyal-Canyamelar, i les possibles estratègies per a eixir de la situació en la que ens trobem.

Estem vivint una situació que a primera vista podria entendre’s com paralitzadora de les ànsies de destrucció que hem patit per part de l’Ajuntament, però que de perpetuar-se, podria portar conseqüències negatives a llarg termini, pel nou desgast que produiria una llarga paralització.

Volem destacar que els informes no estan redactats en termes excessivament tècnics, ans al contrari, pareix com si s’haguera realitzat un esforç, molt d’agrair, perquè la seua comprensió estiga a l’abast de totes les persones encara que no tinguem una formació tècnica des de la perspectiva de l’arquitectura urbanística. Creiem que la seua lectura és imprescindible per a aclarir idees i posicions individuals i col·lectives. Gràcies per l’esforç i el temps dedicat.