Comunicat davant la querella de Rita contra la Ministra de Cultura González Sinde

DAVANT LA NOTÍCIA QUE L’AJUNTAMENT I EL CONSELL ANUNCIEN UNA QUERELLA PER PREVARICACIÓ CONTRA LA MINISTRA DE CULTURA ÁNGELES GONZÁLES SINDE LA PLATAFORMA SALVEM EL CABANYAL VOL FER CONSTAR: 

El partit popular no vol que El Cabanyal es rehabilite i prospere i es dedica a posar pals en les rodes i pedres en el camí, això sí amb els diners de tots. 

Considerem que tant l’Ajuntament de València com el Consell estan malgastant els diners públics comprant informes amb una condició: deuen seguir  les directrius polítiques que des del Partit Popular es marquen: RES DE RES DE L’INTERÉS GENERAL

 Quant han pagat a  Santiago Muñoz Machado, advocat de Madrid, per l’informe del què parlen?

  • Han pagat l’informe de la seua butxaca o amb els diners de tots?
  • On estan els servicis jurídics de l’Ajuntament i del Consell?

No és la primera vegada que compren informes, ja van comprar l’any 1999 quatre informes:  el que havia fet el Cap d’Inspecció de Patrimoni de la pròpia Conselleria de Cultura era contrari als seus interessos especulatius .

Ara compren un informe a Santiago Muñoz Machado i els que facen falta, com diu el capità Moro de Xavi Castillo: “Això ho pague jo”¡ sí però …… amb els diners de tots.

 2. Una solució?  Els comerciants estan demanant consens entre les tres administracions, estan demanant una col·laboració econòmica entre l’administració central, autonòmica i local que impulse un desenvolupament econòmic. 

  • Creu l’alcaldessa i el senyor Cotino que esta és la millor forma de parlar de consens i col·laboració pel futur del Cabanyal?
  • Quin cas fan als comerciants del barri que demanen  respecte, llicències i un pla consensuat entre les tres administracions?
  • És esta la manera de superar les dificultats? 

3. Seguixen sense concedir llicències d’activitat econòmica i d’obres. 

  • És açò treballar per l’economia del Cabanyal, pel seu desenrotllament comercial, turístic i social?  

 Atentament, Plataforma Salvem El Cabanyal – Canyamelar, Cap de França