Cooperació Social Universitària denúncia la situació al Cabanyal

Cooperació Social Universitària denúncia l’estratègia de degradació imposada al barri del Cabanyal per l’Ajuntament de València i se suma a la lluita que molts veïns entaulen per aconseguir una rehabilitació arquitectònica i social.

Cooperació Social Universitària (CSU) és una associació sense ànim de lucre independent, formada i gestionada per voluntaris des de 1995. És apartidista i aconfessional i el seu objectiu és promoure les condicions perquè les persones menys afavorides puguin tenir igualtat d’oportunitats d’accés a una educació de qualitat. CSU exerceix la seva tasca amb població desfavorida del Cabanyal i del Marítim (principalment nens) per causes de desigualtat econòmica, social, educativa i cultural. És població d’estrat socioeconòmic baix o molt baix, en un alt percentatge d’ètnia gitana i, cada vegada més, d’origen immigrant.

Podeu descarregar ací el seu manifest: “El Cabanyal, un barri de tots