Crida a les persones que van presenciar els fets del 6 d’abril

LA PLATAFORMA FA UN CRIDA A LES PERSONES QUE VAN PRESENCIAR ELS FETS DEL 6 D’ABRIL DEL 2010. EL 22 DE SETEMBRE SE CELEBRARÀ JUÍ A CAUSA D’UNA DENÚNCIA DE LA POLICIA LOCAL. EN LA DENÚNCIA FIGUREN MÉS DE 30 PERSONES ENCAUSADES.

Diverses persones que van participar el dia 6 d’abril del 2010 en els actes de resistència veïnal, per a evitar que es produira el derrocament de vivendes pertanyents al Conjunt Històric Protegit del barri del Cabanyal, han rebut citacions per a ser jutjades el pròxim 22 de setembre. La denúncia que origina este juí és de la policia local de València, en document adjunt.

La Plataforma Salvem El Cabanyal realitza un crida a totes les persones que van estar presents en el lloc dels fets el dia 6 d’abril del 2010 i que van presenciar el QUE VA OCÓRRER perquè es posen en contacte amb la Plataforma en el correu plataforma@cabanyal.com amb l’objecte de poder prestar declaració com a testimonis dels fets tal com els van veure i viure.

En document adjunt vos remetem la citació judicial en què es transcriu la denúncia de la policia local i on consta els noms de tots els veïns identificats per la policia.

Una vegada més la Plataforma Salvem El Cabanyal denúncia l’actuació del Govern Municipal, del PP, com a únic responsable dels difícils moments viscuts per tots, causant patiment i destrucció gratuïts l’únic objectiu dels quals va ser posar de manifest un autoritarisme molt al marge dels principis que regixen en qualsevol manual de bon govern. I esta vegada la denúncia la fem després de conéixer l’última SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL (de 28 de juliol del 2010).

En la pàgina web www.cabanyal.com podeu llegir el text integre de la sentència del TC en el que es desautoritza qualsevol acte de destrucció patrimonial (com els viscuts el 6 i 8 d’abril del 2010) en tot l’àmbit del Conjunt Històric del Cabanyal – Canyamelar.

Els fets succeïts el 6 i 8 d’abril mai van d’haver-se produït i tota la responsabilitat és del Partit Popular, el temps i les decisions judicials del més alt tribunal així ho han anat demostrant.

TRIBUNAL CONSTITUCIONAL (sentència de 28 de juliol de 2010) DENEGA RECURS AJUNTAMENT I CONFIRMA L’ORDEN DEL MINISTERI DE CULTURA EN TOT L’ÀMBIT DEL CONJUNT HISTÒRIC PROTEGIT.

Tota la informació: vídeos, sentència… a: www.cabanyal.com